Uit

Cultureel Café - Met Liefde Gemaakt


Het nieuwe jaar wordt goed afgetrapt met een speciale nieuwjaarseditie van het Cultureel Café - Met Liefde. In het culturele café komen verschillende vormen van cultuur samen en versterken elkaar.

Met deze editie, 8 januari: Picture Perfect.

Muziek, Workshop en Fotografie

- Mariska Petrovic – Singer-songwriter

Mariska werd in Nashville en Austin, Texas gegrepen door de hele sfeer van muziek maken, liedjes schrijven, optreden etc.. Dit voelde heel vertrouwd en toen wist ze: "Voor de rest van mijn leven wil ik liedjes schrijven en met anderen muziek maken en optreden."

- FOMO – Fotogroep Oisterwijk, Moergestel en Omstreken

Op 6, 7 en 8 januari 2017 organiseert Fotogroep Fomo haar jaarlijkse expositie. Met 30 leden afkomstig uit Oisterwijk en omgeving en met kwalitatief goed fotowerk heeft Fomo zich een vaste positie verworven in de Afdeling Brabant West van de Fotobond.

Openingstijden Expositie:

Vrijdag 6 januari. Opening 20.00–22.00 uur

Zaterdag 7 januari. 12.00-17.00 uur

zondag 8 januari. 11.00-17.00 uur

Tijdens het Cultureel Café – Met Liefde Gemaakt zullen een aantal fotografen uitleg geven over het werk dat geëxposeerd is. Zo krijgt u als bezoeker extra informatie over de indrukwekkende expositie.

- Workshop Songwriting

Wij bieden je de mogelijkheid om te leren van de beste.

Schrijf je zelf wel eens een liedje? Heb je nog niet genoeg materiaal om een heel optreden te doen? Met liefde en plezier helpen we tijdens deze edities met het schrijven van liedjes. Naast een meet en greet met de optredende artiest, krijg je de mogelijkheid om je liedje te spelen en vragen te stellen over schrijven.

De workshop start een half uur voorafgaand aan het Cultureel Café en is alleen te volgen door je aan te melden. Meld je aan bij Daniëlle van den Hurck: d.vdhurck@gmail.com.

Het Cultureel Café-Met Liefde Gemaakt is te bezoeken op zondag 8 januari vanaf 15.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013-5217220

|Doorsturen