Uit

Extra voorstelling Ciske de Rat bijgeboekt

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Vanwege de grote belangstelling voor de avondvoorstellingen van Ciske de Rat is een matinee toegevoegd voor zaterdag 22 april om 14.00 uur. De kaartverkoop voor deze bijgeboekte show is inmiddels gestart.

In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Meer dan twee miljoen bezoekers zagen destijds de film. Ook de gelijknamige musical in 2007 bleek mateloos populair en werd onderscheiden met maar liefst zeven Musical Awards. Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog éénmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de ontroerende, oerhollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud. Tijdens het Musical Awards Gala van 2017 won Ciske de Rat o.a. de award voor 'Beste grote musical'.

De musical Ciske de Rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. Naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, wordt in de musical ook het verhaal van de volwassen Cis de Man verteld. Krijgt hij, na de onfortuinlijke moord op zijn moeder in zijn jeugd, een tweede kans? Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen? Want wie wil nou blijven zingen: Ik voel me zo verdomd alleen?

Ciske de Rat is te zien van 18 tot en met 23 april. De extra voorstelling is te zien op zaterdag 22 april om 14.00 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. De kaartverkoop voor alle speeldata is in volle gang via www.theaterstilburg, aan de balie van InfoService en Tickets of telefonisch via 013-5432220.

|Doorsturen