Uit

Pinkstermiddag voor het hele gezin

Door Peter van Oirschot

DE MOER - Een pinkstermiddag met vermaak voor het hele gezin. Dat is hoe de pinkstermiddag van het Moers Pinksterweekend bekend staat! Het feestterrein in De Moer staat op zondagmiddag 20 mei weer bol van allerlei gratis optredens, attracties, activiteiten en acts voor jong en oud.

De organisatie van het Moers Pinksterweekend zorgt al jaren voor vermaak voor het hele gezin op zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, geniet u van livemuziek op het buitenterras. Kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten, zoals een treintje, trampolines, springkussens, een FIFA'18 toernooi op de PlayStation 4, stormbanen of één van de sportclinics op het terrein. Uiteraard bent u welkom om een gooi te doen naar titel van "Beste FIFA'18 speler van de middag".

De entree is gratis. Ook alle activiteiten en attracties zijn kosteloos. Bezoekers zijn van harte welkom vanaf 13.00 uur op het evenemententerrein aan de Middelstraat in De Moer. Op zoek naar een weekend vol feest? Kijk dan ook naar de feestavonden van het Moers Pinksterweekend! Kijk voor alle informatie, activiteiten en kaartverkoop op www.moerspinksterweekend.nl

|Doorsturen