Uit

Kerstwandelingen over enclavegrenzen


BAARLE-NASSAU - Van 15 december t/m 6 januari zijn er drie verschillende kerstwandelingen met pijlen uitgezet naar Zondereigen, Weelde-Statie of Baarle-nassau/Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Het gaat om drie lussen van 7,6 , 8,8 en 10,3 km. Baarle is bekend om zijn unieke enclaves, ongeveer 26 Belgische stukjes grond in Nederland en ook stuk Nederland in Belgie. Deze puzzel is uniek in de wereld. In Baarle-Nassau, Schaluinen, Weelde-Statie en Zondereigen staan prachtige kerststallen, waarvan die van Zondereigen een van de mooiste van Belgisch Kempen is.

Op zaterdag 17 december wordt een begeleide kerstwandeling georganiseerd door VVV Baarle met een lengte van 15 km. Vertrek bij de kerststal, kerkplein 1 in Baarle-Hertog. De tocht duurt van10.00 tot 17.30 uur. Prijs ¿ 15,- p.p. incl. hapje en een drankje. Aanmelden t/m 15 december via +31(0)13-5079921 of e-mail info@vvvbaarle.com.

Om folder te downloaden rechts bij actueels, Kerstwandeling via www.vvvbaarle.com, waar ook meer informatie is te vinden.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld