Uit

Maak nieuwe voorstelling 'Goeroe' mee

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op 14 en 15 april —beide keren om 20.30 uur- gaat de nieuwe voorstelling van theatermaker Boy Jonkergouw in première. Goeroe is een absurdistische theatervoorstelling over macht, mindfucking en manipulatie. Omdat Goed is Goed producties geen subsidie ontvangt, kan deze productie niet worden gemaakt zonder crowdfunding. Je kunt tot 1 maart een donatie doen op www.tilburgvoorcultuur.nl/project/goeroe/ Uw donatie wordt door het Cultuurfonds verdubbeld. Zo kunnen de productiekosten betaald worden.

Eigenlijk kun je het nauwelijks doneren noemen, want voor 40 euro krijg je een avondvullend programma met luxueus Syrisch theaterbuffet, een kaartje voor de voorstelling en na de voorstelling nog een optreden van cabaretgroep PS en Zo is het Leven (selectie Leids Cabaretfestival 2017). Maar je kunt ook voor 20 Euro een kaartje sponsoren voor iemand uit de community van de Quiet 500 of gaan voor de theaterworkshop 'macht, mindfucking en manipulatie, die op zaterdag 15 april om 13.00 uur wordt gegeven in de NWE Vorst. Voor 25 euro krijg je een kaartje voor de twee voorstellingen.

Onder het motto 'elke nee is eigenlijk een verkrampte ja' helpt coach Günther mensen die vastzitten. Günthers methodes zijn zo spraakmakend dat zelfs ministers zijn praktijk bezoeken. Psychiater Philip (lichte identiteitscrisis) en crisismanager Sharon (existentiële levensvragen) worden door Wilhelm samen in een sessie geplaatst. Langzaam blijkt dat ze met elkaar verbonden zijn door een macabere geschiedenis.

Wil je ook een bijdrage leveren? Surf dan voor 1 maart naar www.tilburgvoorcultuur.nl en maak Goeroe mee.

|Doorsturen