Uit

Rauwkost speelt de voorstelling Hoor je me?


‘Hoor je me?’ is de tweede productie van Rauwkost. Een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op de film 'As it is in Heaven'

Na het succesvolle Kevin& Melvin staat de tweede productie van Rauwkost al in de startblokken. Een cast van 22 mensen uit de omgeving Tilburg, is druk bezig met de voorbereidingen en de repetities van de muzikale voorstelling Hoor je me?

Hoor je me?

Wanneer de wereldberoemde musicus Thomas Polak, een hartaanval krijgt, wordt hem geadviseerd rust te nemen. Hij keert terug naar zijn geboortedorp. Een dorp dat hij als kind haatte. Daar aangekomen wordt hij overgehaald om het lokale koor te gaan leiden. Door zijn aanpak leren de mensen dat er meer is dan leven volgens de ‘voor- het- oog- van- het- volk- wet’. Men leert luisteren. Dit levert meteen problemen op in het dorp. De Dominee, die gewend was aan zijn macht, kan geen kant meer op. De jaloerse ex-repetitor probeert de dominee ervan te overtuigen Thomas te ontslaan. Temeer omdat hij valt voor de jonge Lotte. De problemen die men niet wilde zien worden langzaam opengebroken en het ‘vredelievend’dorp blijkt eigenlijk niet zo vredelievend te zijn geweest. Hoor je me? is een vrije bewerking van de film As it is in Heaven.

Koor en muziek.

De repetities zijn al in volle gang. Naast het intensieve spel, zal de cast ook zingen. Het verhaal gaat immers over een koor. De zangrepetities van de voorstelling staat onder professionele begeleiding van Rob Verhoeven. Het koor wordt in de voorstelling begeleid door live muziek.

De muzikale theatervoorstelling ‘Hoor je me?’ is te zien op 13 en 14 januari 2017 in cultureel centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek. De voorstelling begint op beide avonden om 20:30 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website van Elckerlyc Hilvarenbeek. Wil je meer weten over Rauwkost en andere voorstellingen van deze groep, bekijk dan de website www.rauwkost.nu

|Doorsturen