Uit

'Pretty Boy' nieuwste boek Ingrid Oonincx

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op donderdag 31 mei presenteren Ingrid Oonincx en de Crime Compagnie Ingrid's nieuwste thriller Pretty Boy bij boekhandel Gianotten Mutsaers.

In Pretty Boy ontmoet hoofdpersoon Hannah de geheimzinnige Jack. Ze denkt dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada? Hannahs onwrikbare vertrouwen in haar echtgenoot begint te wankelen. Als hun eigen zoon verdwijnt, ontdekt Hannah de ijzingwekkende waarheid over de man van wie ze zielsveel houdt.

Ingrid Oonincx schreef vier goed ontvangen thrillers: Nickname, Botsing, Sluipweg en Medicijn. Ingrid is schrijver en communicatieadviseur. Ze schreef columns voor het Brabants Dagblad en voor diverse digitale magazines en is aangesloten bij schrijverscollectief Moordwijven.

De feestelijke boekpresentatie begint om 19.00 uur en vindt plaats in Boekhandel Gianotten, Emmapassage 17 in Tilburg. Iedereen is welkom. De entree is vrij, wel is aanmelden via info@gianottenmutsaers.nl gewenst.

|Doorsturen