Uit

Prijswinnende animatieshorts bij Cinecitta

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 16 en zondag 17 september wordt de cultuur in Tilburg gevierd met De Opening. Diverse culturele instellingen openen de deuren voor het publiek om hen te laten genieten van cultuur variërend van beeldende kunst waaronder film, muziek, theater en dans.

Tijdens dit weekend trakteert Cinecitta, Willem II-straat 29 in Tilburg, het publiek gratis op Animatie Shorts van Internationale allure door Nederlandse makers. Dat zal zijn op zaterdag 16 september tussen 13.00 en 18.00 uur.

Op het programma staat o.a. het Oscar genomineerde 'A Single Life' van Job, Joris en Marieke, genomineerd voor de Cartoon d'Or en winnaar van vijftien internationale prijzen. De films die vertoond worden zijn verder BabaTunde (Dwight Fagbamila), Bullet Time (Merlijn Passier), Fata morgana (Frodo Kuipers), Koffie (Sjaak Rood), No man's bush (Jelle van Meerendonk), Parade (Digna v.d. Put), Stilte na de storm (Harrie Verbeek), Interlude (Martin Winters), Vent (Tim Klok) en Witch Doctor (Floris Kaayk).

|Doorsturen