Uit

Programma Moers Pinksterweekend bekend

Door Peter van Oirschot

DE MOER - In het weekend van Pinksteren vindt traditioneel het Moers Pinksterweekend plaats. Ook dit jaar zal het feestterrein in De Moer bol staan van optredens, attracties en activiteiten. Nieuw dit jaar is een obstacle run.

Voor zaterdagavond 3 juni is een ware happy hardcore legende vastgelegd. Al sinds de jaren negentig maakt Mental Theo muziek die tot op de dag van vandaag populair is bij jong en oud. Naast Mental Theo komt het jonge talent Raymon Hermans zingen. Met zijn hits "Hypnose", "M'n favoriet" en "Fenomeen" zal Raymon de tent volop mee laten zingen. DJ Willem de Wijs zal deze avond het feest compleet maken.

Zondag 4 juni gaat het evenement als vanouds 'Op z'n Hollands'. Deze succesformule zorgt al jaren voor een volle tent. Voor deze avond zijn drie interessante artiesten gestrikt. In 2010 won hij de talentenjacht Popstars, maar popmuziek was niet zijn ding en nu zingt Wesley Klein Nederlandstalig repertoire en hoe.... Hij gaat als eerste het podium in De Moer beklimmen. Hij wordt gevolgd door Frans Duijts, de man van "Jij denkt maar dat je alles mag van mij". Deze alleskunner staat garant voor een half uur genieten en meezingen. De laatste artiest van de avond is Henk Dissel. Nadat hij in 2015 de tent helemaal op zijn kop wist te zetten, mag hij het dit jaar dunnetjes over komen doen.

De kaartverkoop start op 14 april om 19.30 uur en zijn enkel online te bestellen. Kaarten voor beide avonden kosten ¿15,- euro per avond. Voor ¿25,- zijn er combikaarten te bestellen. Indien de avond niet uitverkocht is kunnen aan de deur nog dagkaarten gekocht worden voor ¿20,-.

Dit jaar wordt een andere draai gegeven aan de zondagmiddag. De eerste editie van de Moers Pinkster Run is een feit. Een obstacle run bestaande uit diverse stormbanen en hindernissen. Deelname aan de Moers Pinkster Run is mogelijk voor iedereen per leeftijdscategorie. Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.moerspinksterweekend.nl

Voor de minder actieve bezoekers is er een roofvogelshow. Voor de allerkleinsten komt Super Cindy langs en zijn trampolines, een treintje en een springkussen aanwezig. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u 's middags genieten van coverband Elswijk. De entree voor de middag bedraagt drie euro per persoon en de activiteiten beginnen om 13.00 uur.

Kijk voor alle informatie, activiteiten, inschrijven en kaartverkoop op www.moerspinksterweekend.nl

|Doorsturen