Uit

Strauss komt even voorbij


Nieuwjaarsconcert Berkel-Enschot

Het traditionele nieuwjaarsconcert van Muziekvereniging Concordia zal dit jaar plaats vinden op zondag 8 januari 2017. Aanvang 15.00 uur

De Dorpsraad Berkel-Enschot roept zijn bevolking op om gezamenlijk te toosten op het nieuwe jaar. Na het traditionele nieuwjaarsconcert door Harmonieorkest Concordia o.l.v. Harrie Mertens zal er een receptie plaats vinden.

Het HarmonieOrkest heeft deze keer gekozen voor een totaal Strauss-programma. Heerlijke muziek om mee te deinen in driekwartsmaat. De muziekstukken zijn tijdens een samenwerkingsverband met Orkest Zuid uit Eindhoven gerepeteerd en al een keer uitgevoerd in het Factorium in Tilburg.

Orkest Zuid zal op 14 januari in de Concertzaal dezelfde nummers uitvoeren. Harmonieorkest Concordia doet het gewoon "thuis" in CC. De Schalm. De werken die de revue passeren zijn bijvoorbeeld: Auf der Jagd, Unter Donnerr und Blitz, Annen Polka en Rosen aus dem Süden. Tevens zal het orkest enkele onderdelen laten horen die tijdens het aanstaande Knollenconcert op 4 februari uitgevoerd gaan worden. Al vast een klein beetje Karnaval, dus.....

Iedereen is van harte welkom tijdens het nieuwjaarsconcert en bij de receptie in CC.De Schalm te Berkel-Enschot. Entree gratis, voldoende parkeergelegenheid ook al gratis.

|Doorsturen