Uit

Swingend Kertsmatinee Muziekvereniging Andara & Faith Gospel Singers


Kerstconcert Kapel CC Jan van Besouw Goirle

Swingend Kerstmatinee Muziekvereniging Andara & Faith Gospel Singers,

Zondagmiddag 18 december 15:00 uur verzorgen Muziekvereniging Andara met hun gasten Faith Gospel Singers, een swingend kerstconcert in de Kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw te Goirle.

Het beloofd een heus spektakel te worden met traditionele en sprankelende kerst melodieën overgoten met een zeer swingend sausje dat het moeilijk maakt om op uw stoel te blijven zitten. Orkest en koor zullen ook samen enkele werken ten gehore brengen te weten: The twelve days of Christmas, Have yourself a merry little Christmas, Christmas on Broadway en natuurlijk de grote hit Do they know it’s Christmas?

Muziekvereniging Andara uit Tilburg is het meest toegankelijke orkest voor jong en oud in Tilburg en omgeving.

In de vereniging , die bestaat uit een leerensemble en harmonieorkest, wordt aan kinderen, jongeren en volwassenen de kans geboden om zich in de muziek op een zodanige wijze te ontwikkelen, dat zij op een goede en gezellige manier samen kunnen musiceren op een voor hen haalbaar niveau.

Het harmonieorkest bestaat uit ongeveer 55 leden en wordt gedirigeerd en geënthousiasmeerd door Bjorn van Pruijssen.

Muziekvereniging Andara heeft ook het gezellig samenzijn hoog in het vaandel staan!

Faith Gospel Singers uit Oosterhout bestaat uit ongeveer 20 leden en staat onder leiding van Wibo Hijink.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit vele gospels en negrospirituals zoals: Oh happy day, This little light, Halllelujah etc. De meeste songs zijn swingend, uitbundig, maar soms ook rustig, indringend, waarbij een grote rol is weggelegd voor de solisten.

Eigen inbreng is van groot belang om tot een unieke uitvoering te komen van een nummer. Het koor kenmerkt zich dan ook door een groot enthousiasme en inzet, waar plezier in zingen voorop staat.

Entree aan de deur : 5 euro incl. consumptiebon

Locatie en tijd:

Kapel CC Jan van Besouw

Thomas van Diessenstraat 1

Goirle

Aanvang: 15:00 uur

|Doorsturen

Tilburg in Beeld