Uit

Tiliander Filmklassieker: It’s a Wonderful Life


Deze maand een echte kerstklassieker!

20 december: It’s a Wonderful Life

George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet...

De ultieme kerstfilm!

Bij de dinsdagmiddag filmklassieker kan ook een luncharrangement geboekt worden, met o.a. een heerlijke verse soep van SOEPlokaal en brood van Robèrt van Beckhoven. Drankjes niet inbegrepen.

Lunch aanvang: 12.30 uur

Film aanvang: 14.00 uur

It's a Wonderful Life is te zien op dinsdag 20 december 2016 om 14.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €6,50. Film met lunch €12,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen met 013-521 7220.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld