Uit

Undici Jazzavond, de sfeervolle start van het nieuwe jaar.


Tilburg – in de bruisende Piushaven gebeurd van alles. In het Falconpand is de keukenzaak Undici te vinden, waar er niet alleen maar keukens worden verkocht. Naast dat er keukens worden ontworpen, is er ruimte voor vergaderingen, komen de keukens tot leven tijdens de kookworkshops en genieten we samen tijdens de Jazzavonden. Zo vindt er op 13 januari 2017 de Nieuwjaars Jazzavond plaats.

In de belevingsfabriek Falcon is Undici gevestigd. Een prachtige zaak waarbij de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven waardoor jij je in een sfeervolle loft waant. Het element “beleving” is het gene waar Undici absoluut op in zet. Er is ruimte voor het ontwerpen van maatwerk keukens, maar de zaak kan ook elk moment omgetoverd worden tot een culinair samen komen, een bruisende borrel, een inspirerende vergaderruimte of een sfeervol jazz event.

Proosten op het nieuwe jaar

De eerste jazzavond bij Undici in november was een groot succes en smaakte naar meer. De tweede editie vindt plaats op vrijdag 13 januari 2017. Het perfecte moment om te proosten op het nieuwe jaar. Joyce stevens zingt de sterren van de hemel onder begeleiding van Jazzband Mijne Heren. Terwijl de heerlijke muziek op de achtergrond te horen is, serveren heerlijke wijnen in de vorm van een proeverij. Marcel Kattenstaart van Henri Bloem Tilburg heeft zes tongstrelende wijnen uitgezocht. Natuurlijk worden er bij deze wijnen ook heerlijke Italiaanse delicatessen geserveerd zodat alle zintuigen geprikkeld worden.

Praktische informatie

Zien we u vrijdag 13 januari bij de nieuwjaars jazzavond van 20:00 – 23:30 uur bij Undici aan de Piushaven 20c? Raadpleeg voor meer informatie de Undici facebookpagina https://www.facebook.com/events/1848473328704549/ Een kaartje kost €32,50 en zijn te reserveren via info@undicikeukens.nl

|Doorsturen