Uit

Repair Café In De Boomtak

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 17 juni is er weer een Repair Café in wijkcentrum In De Boomtak, Boomstraat 81 in Tilburg. Dus heb je nog spulletjes die gerepareerd moeten worden, kom dan zaterdag naar het Repair Café. Deskundige vrijwilligers proberen, liefst samen met jou, de spullen weer in orde te krijgen. Je kunt terecht met elektrische apparaten en fietsen. Maar ook met kleine reparaties aan kleding weten de vaardige dames achter de naaimachine vast wel raad. Hiervoor wordt slechts een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Maak kennis met andere mensen uit de wijk en drink samen een lekker kopje koffie tijdens het wachten op je beurt. En wie weet, zijn je spulletjes weer zo goed als nieuw als je het Repair Café weer verlaat.

Het Repair Café vindt elke derde zaterdag van de maand plaats van 13.00 tot 17.00 uur. Tot vier uur kun je spullen voor reparatie aanbieden. Het goede nieuws is, dat men in de zomer gewoon doorgaat. Gereedschap dat je niet meer gebruikt en dat thuis maar in de weg ligt kun je inleveren. Dit gereedschap gaat dan naar de Stichting Gered Gereedschap Loon op Zand. Heb je heel veel gereedschap of hele grote voorwerpen die je zelf niet kunt brengen? Dan kan het bij je thuis opgehaald worden.

|Doorsturen