Uit

Retro-muziektheater in Kennismakerij

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 april speelt de retro-muziektheatervoorstelling 'Immer Gerade Aus' van Tilburgse theatermakers exclusief in de Kennismakerij in de Tilburgse Spoorzone. Als publiek volg je een vriendengroep in het Oost-Berlijn van de jaren '80. Over hun dromen, liefde, verlangens, Trabantjes en angst voor de geheime dienst.

De ruwe sfeer van de voorstelling is vergelijkbaar met die van de musical 'Rent'. De nummers die worden gezongen zijn beïnvloed door de grootste 80's en 90's hits uit de Duitse popgeschiedenis. En men proeft letterlijk de sfeer van die kant van de Berlijnse Muur, met de originele cola zoals die gemaakt werd in de toenmalige Duitse Democratische Republiek (DDR) als tegenhanger van bekende, Amerikaanse cola-merken. Alle bezoekers krijgen een sampler als welkomstdrankje.

De drie avondvoorstellingen vinden plaats in de Kennismakerij. Aanvang telkens om 20.30 uur. Tickets kosten ¿12,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeknieuwestijl.nl of reserveer direct kaarten via www.immergeradeaus.com

|Doorsturen