Uit

Robin Hood in de schouwburgzaal

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Op zoek naar een ander soort partijprogramma? Kom naar Robin Hood in de schouwburgzaal, want rebelleren kun je leren. In deze voorstelling van Toneelgroep Oostpool komt Robin Hood campagne voeren. Sluit je aan, rebelleer mee en maak deel uit van de revolutie.

Robin Hood zet met zijn verkiezingsprogramma de campagne van zijn partijgenoten op scherp. In deze voorstelling ontmoet je de echte Robin Hood. De middeleeuwse volksheld leeft al 800 jaar met Lady Marian en de merrymen in Sherwood Forest. Alleen is er steeds minder animo voor de 'Robinisten'. Wat begon als ludieke actiegroep in het bos is nu een slinkend clubje rebellen dat schouwburgen afstruint om zieltjes te winnen voor Robins verhaal over arm en rijk, (on)rechtvaardigheid en revolutie. Maak je op voor een theateravond waarin op humorvolle wijze de maatschappij onder de loep wordt genomen en verlaat heerlijk gebrainwasht en rebellerend de zaal.

Robin Hood - What's in a fairy tale?! is te zien op woensdag 14 maart om 20.15 uur in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013-5432220.

|Doorsturen