Lezersacties

Sterrenkast schittert in Ocean's 8

Door Caroline van de Oetelaar

Deze actie is afgelopen.
Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Ocean’s 8 is een spin-off van de Ocean’s-trilogie. Deze keer bestaat de gehaaide groep oplichters uit vrouwen. Met een sterrencast van o.a. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna en Helena Bonham Carter.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita, straatoplichtster Constance, hekwerkexpert Tammy, hacker Nine Ball en modeontwerpster Rose. Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger, het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala. Voor meer info en tickets kijk op www.pathe.nl/tilburg

 

Filmactie

Deze actie is afgelopen.
Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Doe mee met onze zomerfilmactie en maak kans op 2 vrijkaarten voor Ocean’s 8.

We mogen 4x 2 setjes vrijkaarten weggeven namens Pathé Tilburg.

Meedoen? Stuur dan uiterlijk zondag 1 juli een mailtje met daarin je naam, en adresgegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl met als onderwerp ‘Pathé’. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen