Lezersacties

Succesvol feest 90'S NOW komt naar Tilburg

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - Al meer dan tien jaar is 90'S NOW de enige echte dubbeldikke hitshow bomvol classics uit de jaren 90. Op 20 september komt het feest voor het eerst naar Tilburg in Club Smederij.

Onder leiding van swingende wervelwind en Telekid pur sang Gary Global mixt de 90'S NOW DJ-crew hiphop, pop, eurodance, grunge en zoveel meer naadloos aan elkaar tot een nacht waarin écht alles kan: net als toen! Maar dat is niet alles…

Speciaal voor deze eerste editie in Club Smederij neemt 90'S NOW de Happy Hardcore Pianist mee! Zing en stamp mee op akoestische uitvoeringen van `Have You Ever Been Mellow, Rainbow High In the Sky' en vele andere klassieke hits.

Dansend onder gigantische Flippo's en met een nóg grotere Game Boy op het podium waan je jezelf terug in de tijd dat écht alles kon! Dus koop snel een kaartje, gel (of vlecht) je haren, en dans de nacht weg met oude bekenden en nieuwe vrienden bij 90'S NOW.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.clubsmederij.nl

Lezersactie

De Tilburgse Koerier geeft in samenwerking met Club Smederij 5x2 kaarten weg! Kans maken? Stuur dan voor 17 september het antwoord op de vraag:

wat staat op nummer 2 in de Top 500 van de 90's?
naar lezers@tilburgsekoerier.nl

Winnaars krijgen automatisch bericht.

 

 

 

 

|Doorsturen