Uit

Summer Days of Dance met beroemde gastdocenten

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Twee dagen bij Factorium Podiumkunsten die gevuld zijn met dansworkshops, eigen werk en presentaties! Dat is Summer Days of Dance op 8 en 9 juli. Gastdocenten zijn niemand minder dan Robin Martens (bekend van Dance Dance Dance en GTST) en Ingrid Jansen (winnares Dancing Queen, coach Junior Dance en presentatrice van Club Kids Net5).

"We willen als centrum voor de podiumkunsten meer bieden dan alleen reguliere danslessen. Vandaar dat we met enige regelmaat toppers uit de danswereld uitnodigen om gastlessen te verzorgen. Die lessen zijn voor iedereen, ook voor dansliefhebbers die geen cursus volgen bij Factorium Podiumkunsten. Dansen verbindt en dit is gedeeld dansplezier", zegt Agaath Verspeten, coördinator Dans van Factorium Podiumkunsten.

De deelnemers aan Summer Days of Dance volgen dansworkshops die zijn verdeeld over de twee dagen, onder andere hipHop, dancehall, hedendaagse dans, modern/jazz, youth folk, klassiek ballet en yoga. Zaterdagavond is er een 'Star Evening' waarbij iedereen zijn of haar dansskills kan laten zien.

Behalve Robin Martens en Ingrid Jansen staan dansdocenten van Factorium Podiumkunsten en andere dansinstellingen paraat om de dansers te coachen.

Meer informatie: www.factorium.nl/sod

|Doorsturen