Uit

Sven Ratzke met Late Night Show in Theaters Tilburg


Tilburg - Entertainer extra-ordinair en zanger Sven Ratzke besteedt 48 weken van het jaar tourend langs de grootste theaters, cabaretpodia en festivals over de hele wereld. Van uitverkochte shows in Lincoln Center in New York tot het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, van het beroemde Berliner Ensemble in Berlijn tot aan het Theaterfestival in Avignon. Op vrijdag 28 april staat hij in de studio van Theaters Tilburg, en het belooft een waar spektakel te worden.

foto: Hanneke Wetzer

Sven Ratzke is nog altijd het enfant terrible van de Nederlandse showbizz. Hij is altijd onvoorspelbaar, glamourous, eigenzinnig en ontroerend. Daarom speelt Le Ratzke weer een Late Night special! Het concept is simpel: waan je in een burleske nachtclub waar deze rasentertainer de scepter zwaait. Onder begeleiding van een virtuoze band ontvangt Ratzke steeds wisselende artiesten. En wie Ratzke kent, weet: in zijn universum kan zomaar een Russische zwaardslikster opduiken of een halfnaakte acrobaat uit de nok tevoorschijn komen...

Verkoopinformatie
Late Night Show is op vrijdag 28 april te zien in de studio van Theaters Tilburg. Tickets kosten € 19 (incl. servicetoeslag). Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theaterstilburg, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld


E-PAPER

Lees 'm online!


Agenda

Uw agendapunt hier?

Ook hier adverteren? Bel mij terug.

Weer Tilburg


Poll