Uit

Party Centrum Hercules in Diessen, zondagmiddag 23 april

The Explosion Rockets


Paaszaterdag 19 april staan The Explosion Rockets als hoofdact op het 3 daags Istimewa evenement in AHOY Rotterdam. Een week later staan zij voor het eerst in Party Centrum Hercules in het Brabantse Diessen.

Dhr. Chris Aarts van Hercules werd een tijd geleden door enkele plaatsgenoten geattendeerd op de band The Explosion Rockets voor een optreden in zaal Hercules aan de Rijtseweg 1 in hun woonplaats Diessen. Deze plaatsgenoten hadden The Explosion Rockets al diverse malen aan het werk gezien en zijn echte fans geworden die de band in m.n. heel Brabant volgen. Verhalen zijn mooi, maar eerst wilde Chris de band wel eerst eens aan het werk zien. Hij ging mee met een 10-tal Diessenaren naar een optreden in Theater 't Plein in Udenhout en was meteen verkocht. Dit was een band die swingde en met vol enthousiasme de sterren van de hemel speelde. Ze wisten de zaal op zijn kop te zetten met authentieke muziek uit de eindjaren '50 beginjaren '60. Vanaf het eerste nummer tot aan de laatste toegift stond de dansvloer danook vol.

Chris was zeer enthousiast en heeft de band dezelfde avond nog geboekt voor een optreden in Diessen.

Zondagmiddag 23 april is er dat eerste optreden. De zaal gaat om 13.00 uur open en de band speelt van 14.00 uur tot 18.00 uur zodat iedereen om 19.00 uur thuis naar Studio Sport kan kijken.

Zorg wel dat u op tijd aanwezig bent als u verzekerd wilt zijn van een goede zitplaats.

Bent u liefhebber van authentieke muziek van o.a. Elvis, Cliff Richard, Buddy Holly e.a. en vindt u de instrumentale gitaarmuziek van The Shadows of The Spotniks prachtig, dan mag u dit optreden van The Explosion Rockets op 23 april niet missen. Deze 6-mans formatie weet u te boeien vanaf de eerste tonen tot aan het laatste slotaccoord.

Kaarten in de voorverkoop kosten slechts €8,- en aan de zaal, mits nog voorhanden, €10,-. Kaarten zijn te bestellen op tel. 06-45.92.85.86 (Thom Sens)

 

 

|Doorsturen