Uit

‘The Incredibles Night’ bij Pathé

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

TILBURG - Op donderdag 21 juni organiseert Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174, The Incredibles Night. Deze Incredibles Night bestaat uit twee voorstellingen, namelijk The Incredibles (2004) gevolgd door de première van het langverwachte vervolg The Incredibles 2.

Op woensdag 27 juni verschijnt The Incredibles 2 in de Nederlandse bioscopen. Disney heeft veertien jaar gewacht met het uitbrengen van een vervolg over deze superheldenfamilie. Ideeën over een vervolg lagen al enkele jaren bij Disney Pixar op de plank, maar zijn dus nu pas uitgewerkt tot een nieuwe film. Men verwacht daarom ook dus erg veel van dit vervolg. Bezoekers die deze avond naar de voorstelling komen, krijgen deze film dus ruim een week voor de officiële release te zien. Het programma van deze filmnacht ziet er als volgt uit:

18.45-21.00 uur: The Incredibles OV (originele versie)
In een grijs verleden was Bob Parr één van de grootste superhelden van de wereld. Hij stond algemeen bekend als Mr. Incredible. Tegenwoordig wonen Bob en zijn vrouw (ook al een ex-superheldin) als normale mensen met hun drie kinderen in een buitenwijk. Bob zit in de verzekeringsbranche en vecht tegen verveling en overgewicht. Hij wacht op een kans om weer in actie te komen. Deze dient zich aan wanneer hij voor een zeer geheime missie naar een afgelegen eiland moet vertrekken. Hier komt hij tegenover Syndroom te staan, zijn grootste vijand ooit.

21.30-23.35 uur: The Incredibles 2 OV (originele versie)
Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack’s groeiende superkrachten... Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie een manier vinden om samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/tilburg en aan de kassa van de bioscoop.

|Doorsturen