Uit

Theaters Tilburg maakt goede start met voorverkoop 2017/2018

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

TILBURG – Op vrijdag 19 mei jongstleden ging de verkoop van het nieuwe theater- en concertseizoen van Theaters Tilburg van start. Ook in 2017/2018 kan het Tilburgse theater weer op volle zalen rekenen: er zijn weer meer kaarten verkocht in het eerste weekend dan het jaar ervoor. De populairste naam van het nieuwe programma? Dat is Jochem Myjer; zijn shows waren binnen enkele uren volledig uitverkocht.

FOTO: Ferdy Damman

Extra datum voor Nick & Simon
Ook het nieuw aangekondigde theaterconcert van Nick & Simon op donderdag 22 maart vond gretig aftrek. De Aangenaam-tour, die gepaard gaat met een nieuw, gelijknamig album, is daarom uitgebreid met een extra datum. Het leukste duo uit Volendam komt namelijk ook op woensdag 21 maart al richting Theaters Tilburg. De kaartverkoop voor de nieuwe datum is inmiddels gestart.

Hardlopers: bijna uitverkocht
Vooral cabaret blijkt ook dit jaar weer populair. Voor de shows van o.a. Steven Brunswijk, Katinka Polderman, Guido Weijers, Johan Goossens en Marc-Marie Huijbregts zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Maar ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie de try-out voorstelling Forever 27 van de Rockacademie wil bijwonen moet er snel bij zijn, en ook tickets voor Amsterdam Sinfonietta & Typhoon vliegen de deur uit.

Altijd op de hoogte blijven van (extra) voorstellingen en concerten van Theaters Tilburg? Het theater raadt aan de website en social kanalen in de gaten te houden.

 

|Doorsturen