Uit

'Tijgers op de Trap'

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Percossa en Oorkaan komen samen met de voorstelling Tijgers op de trap naar Theaters Tilburg.

Boy Hazes

Op zaterdag 30 december kunnen kinderen vanaf vijf jaar genieten van een echt muziekspektakel. Tijgers op de trap is een humoristische en ontroerende muziekvoorstelling over niet bang zijn en dromen verwezenlijken.

Wanneer Mo er rekening mee gaat houden dat hij misschien binnenkort wel eens dood zal gaan, maakt hij een lijstje met de dingen die hij zeker nog wil doen tijdens zijn leven. Hij wil nog eens een hond, een carrière als drummer, een goocheltruc leren die niemand snapt, echt zoenen met het meisje waarop hij in het geheim verliefd is en hij wil niet meer bang zijn voor de tijgers die hij 's nachts op de trap ziet. Stap voor stap weet hij met zijn vrienden alle hobbels te nemen en zijn dromen te verwezenlijken.

Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Hun missie is om zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken. Percossa gebruikt alles wat los en vast zit als instrument en speelt alle mogelijke ritmes om de meest hilarische, ontroerende en spectaculaire theatrale vondsten over te brengen. Je zit als publiek op het puntje van je stoel en wordt van de ene emotie in de andere geslingerd. Niet voor niets is Percossa de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie.

Tijgers op de trap vindt plaats op zaterdag 30 december in de concertzaal van Theaters Tilburg. Aanvang om 14.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen