Uit

Tilburgse Revue komt met tickets TóP 013 voor Pasen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Een theatrale aanpak? Het zit in het DNA van de Tilburgse Revue verankerd. Zaterdag 15 april wordt de start van de kaartverkoop voor de matinees van de dertiende revue de TóP 013 opgeluisterd met een heuse 'Troonrede'. Jawel, Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en Prinses Beatrix zijn er bij. Loopt u mee over de rode loper?

De start van de kaartverkoop is niet alleen interessant vanwege het theatrale aspect, maar ook vanwege de scherpe prijs van de matineekaarten. Een kaart kost 13 euro (exclusief servicetoeslag) en de matinees vinden volgend jaar plaats op zaterdag 20 en 27 januari en op zondag 28 januari.

"Een gul gebaar naar Tilburg", zegt productieleider Marie-Therese Blomme over de prijsstelling. "We delen ook kaarten uit. Iedere bezoeker die op deze dag kaarten koopt, krijgt een paasei en diegene die een TóP 013-wikkel heeft, krijgt een toegangskaart gratis.

Bij de start van de kaartverkoop om 12.00 uur ontbreken vanzelfsprekend ook de leden van de Eerste en Tweede Kamer niet. Tijdens de 'Troonrede' wordt dieper in gegaan op de inhoud van de Tilburgse Revue en wordt de cast geïntroduceerd. Blomme: "Mis deze unieke gelegenheid niet om het Koningspaar en gevolg te ontmoeten en kaarten te kopen voor 15,75 euro (13,00 + 2,75 euro) van de TóP 013 in de stad 013. Vanaf mei gaan de kaarten voor de tien avondvoorstellingen in de verkoop voor 28,75 euro."

De TóP 013, de dertiende Tilburgse Revue, staat in januari 2018 in de Grote Zaal van Theaters Tilburg. Vernieuwing leidt naar dertien eigentijdse scenes waarin Tilburg op een bijzondere maar ook actuele wijze wordt belicht. Een kleurrijke setting, multimedia, dans en pakkende muziek zijn de TóP 013-ingrediënten. Herkenbaarheid en humor vormen in Tóp 013 als vanzelfsprekend de rode draad.

|Doorsturen