Uit

Donderdag 25 mei 20.30u bij Villa Pastorie in de Piushaven

Twips! opent Brugwachters bij de Buren concertreeks


Het energieke muzikale trio Twips! rond de Tilburgse zanger/accordeonist Peter Faber neemt komende donderdag het eerste Brugwachters bij de Buren concert van dit jaar voor z'n rekening. Voor het vierde jaar op rij presenteert Piushaven Levend Podium de gezellige reeks openluchtconcerten in de tuin van Villa Pastorie aan de Hoevenseweg. Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Nederlandstalig, maar ook liedjes van bijvoorbeeld Rihanna, Adele en Caro Emerald... in een spetterend nieuw jasje.

Geen brugwachters op het podium dus? "Nee", zegt brugwachter Piet Maas, "we vonden het tijd voor een beetje frisse muzikale wind. Drie van de vier concerten dit seizoen zijn brugwachterloos. Alleen voor het laatste concert zullen collega Beewee Nederkoorn en ik zelf het podium betreden, om tijdens de Zing Wa Da Ge Wilt-show diverse vocale amateurtalenten te begeleiden."

Internationaal
Het tweede concert in de reeks wordt op 29 juni verzorgd door The Jaydees. Zanger en multi-instrumentalist Derrick van Schie maakte vorig jaar zoveel indruk in de Villa-tuin, dat de brugwachters hem gevraagd hebben om dit jaar met z'n eigen band te komen. Voor het concert op 31 augustus hebben ze de Engelse groep Wilson geprogrammeerd, waarmee de concertreeks dit jaar een internationaal tintje krijgt. De band uit het graafschap Dorset is vernoemd naar zanger en oprichter Steve Wilson en speelt lekker in het gehoor liggende zelfgemaakte popliedjes die bij vlagen aan The Kinks, Crosby Stills Nash and Young of The Beatles doen denken.

Zie ook: www.villapastorie.nl en www.piushaven.nl/evenementen

 

|Doorsturen