Uit

Van Kemenade Invites¿

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Saxofonist Paul van Kemenade presenteert tijdens de editie van 'Van Kemenade Invites¿' op 13 maart een dubbelprogramma met het duo Van Kemenade/Budha Building (ook bekend als Hans Timmermans). In de tweede set neemt Fluczz Sax Quartet het podium over.

De duistere elektronica van Budha Building dient voor dit spannende duo als fundament voor de improvisaties van de altsaxofoon. Dit is muziek waarmee Van Kemenade duidelijk een nieuwe koers inslaat.

Fluczz Sax Quartet bestaat uit de vier gerenommeerde Brabantse saxofonisten Daniël Daemen (sopraan- en altsax), Thom Kooijmans (altsax), Paul van den Oever (tenorsax) en Joost van Buchem (baritonsax), aangevuld door het stuwende slagwerk van Patrick Eijdems. Zij bespelen iedere uithoek van de jazz; van bebop via impro naar regelrechte funk. De heren schakelen tussen eigen composities en het mooiste werk van de grote meesters.

Aanvang om 20.30 uur in Paradox, Telegraafstraat 62 in Tilburg. Kaarten kosten 7 euro en zijn te koop via www.paradoxtilburg.nl of aan de kassa van Paradox.

|Doorsturen