Uit

Voorstelling 'Bliss' in NWE Vorst

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De NWE Vorst, Willem II-straat 49 in Tilburg, presenteert op dinsdag 9 en woensdag 10 januari Bliss van Jasper van Luijk. Deze 'onvoorspelbare totaalervaring in een dynamisch glitterlandschap' vangt beide keren aan om 20.30 uur. Het is een voorstelling in coproductie met De Nieuwe Oost en ondersteund door theaternetwerk de Coproducers.

To be online or to be offline? In een glinsterende green screen blazen vier performers uit verschillende disciplines deze aloude vraag nieuw leven in. Wat maakt ons gelukkig in dit digitale tijdperk? In Bliss van choreograaf Jasper van Luijk staat de verslaving aan de snelheid waarmee we onze informatie consumeren centraal. Met dans, live elektronische muziek en gesproken woord dompelt hij de toeschouwers onder in een zoektocht naar geluk in onze digitale realiteit.

Na het succes van Yonder en The Definition of Now is Bliss de derde voorstelling van choreograaf Jasper van Luijk over de relatie tussen de mens en zijn tijd. Met Bliss presenteert het nieuwe Utrechtse Shifft - cross-disciplinair dansgezelschap en creatieve hub voor Utrecht - zich voor het eerst.

Kijk op www.denwevorst.nl voor meer informatie.

|Doorsturen