Lezersacties

Vrijkaarten voor `De Man in Azië'


TILBURG - Op dinsdag 25 en woensdag 26 september presenteert Theater De Nieuwe Vorst, Willem II-straat 49 in Tilburg, de voorstelling `De Man in Azië'. In deze roadtrip door Azië neemt Lucas De Man je mee op een fascinerende trip door zes Aziatische megasteden op zoek naar Aziatische changemakers. Tijdens de performance ontmoet je een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld.

Laat je inspireren en maak kennis met een generatie die klaar is voor radicale verandering. `De Man in Azië' is een productie van Lucas De Man en Het Zuidelijk Toneel. Voor lezers van De Tilburgse Koerier zijn 5 x 2 vrijkaarten beschikbaar.

Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten? Stuur dan uiterlijk maandag 17 september een e-mail met je naam en voorkeursdatum naar het adres lezers@tilburgsekoerier.nl De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen

Ellen

2018-09-13 11:22:18

Ik kan beide avonden naar deze uutvoering in De Nieuwe Vorst om te kijken naar een voor mij totaal onbekende Aziatisch wereldje.