Lezersacties

Win een filmpakket van Instant Family

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - Het thema adoptie staat centraal in de nieuwe komedie Instant Family, die vanaf 31 januari in de bioscopen draait.

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z’n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders (Daddy’s Home, Daddy’s Home 2).

Lezersactie

De Tilburgse Koerier mag 3 pakketten weggeven van Instant Family. In elk pakket zitten 2 kaarten voor de film, een weekplanner voor huishoudklusjes en een fotokubus. Kans maken? Stuur dan uiterlijk zondag 3 februari een mailtje met je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen