Lezersacties

Win een pakket van de film Halloween


TILBURG - Horrorfanaten opgelet: vanaf 26 oktober draait er een nieuwe Halloween-film in de bioscoop. De Tilburgse Koerier geeft griezelig goede filmpakketten weg.

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Hoewel hij zich ondertussen al 40 jaar in de gevangenis bevindt, bereidt Laurie zich al jaren voor op zijn mogelijke terugkeer. Door haar paranoïde en obsessief gedrag is Laurie vervreemd geraakt van haar dochter Karen en kleindochter Alysson. Wanneer de dag voor Halloween een gevangenistransport verkeerd afloopt, komt Michael weer op vrije voeten en wordt Lauries grootste nachtmerrie werkelijkheid.

Producenten

Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat. Universal Pictures brengt Halloween wereldwijd uit in samenwerking met Trancas International Films, Blumhouse Productions en Miramax. Meer informatie op www.facebook.com/HalloweenFilmNL.

Lezersactie

De Tilburgse Koerier mag 3 pakketten weggeven van Halloween. In elk pakket zitten 2 kaartjes voor de film, een hoodie en een deken. Winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 28 oktober een mailtje met je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen

Marie-jose De Wit

2018-10-25 14:29:04

Ik denk dat ik heel m'n broek vol poep, maar mijn zoon wil er ontzettend graag naartoe! Dus mocht ik winnen zal ik me over m'n angst moeten zetten...

Fleur

2018-10-25 20:03:08

Te gekke SCARY win actie !!!