Uit

Win een pakket van Fifty Shades Freed


Vanaf woensdag 7 februari draait het derde deel uit de Fifty Shades-reeks in de bioscopen: Fifty Shades Freed. Lezers van De Tilburgse Koerier maken kans op een pakket van de film.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden. Denkend dat ze alle problemen uit het verleden achter zich hebben gelaten, besluiten de net getrouwde Christian en Ana te genieten van hun leven van luxe. Maar net nu ze als Mrs. Grey door het leven gaat, komen er nieuwe bedreigingen op die het huwelijk onder grote druk zetten. De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards). De film is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop. Alle informatie over de film is te vinden op

www.fiftyshadesfreedfilm.nl.

Lezersactie

De Tilburgse Koerier mag 2 pakketten weggeven van Fifty Shades Freed. In elk pakket zitten twee kaartjes voor de film, een tas en een T-shirt. Winnen? Stuur dan uiterlijk zondag 4 februari een mailtje met je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen