Uit

Win een prijzenpakket van The Mummy


TILBURG - Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy, die vanaf 7 juni in de bioscopen draait.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters. Acteurs in deze film zijn onder meer Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond) en Russell Crowe (Gladiator). De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious. The Mummy draait vanaf 7 juni in de bioscoop in 3D en IMAX 3D. Meer informatie op www.facebook.com/TheMummyNL.

De Tilburgse Koerier mag 2 prijzenpakketten weggeven van The Mummy. In elk pakket zitten 2 vrijkaarten en een T-shirt. Wil jij zo'n pakket winnen? Stuur dan uiterlijk maandag 5 juni een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl en vermeld je telefoonnummer en mailadres. Winnaars krijgen automatisch bericht.

|Doorsturen