Lezersacties

Win kaarten voor ‘The Beauty Queen of Leenane’

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - De Nieuwe Vorst brengt op donderdag 21 november het hoopvolle moeder-dochterdrama The Beauty Queen of Leenane. Lezers van De Tilburgse Koerier kunnen kaartjes winnen.

Sanne Peper

Met The Beauty Queen of Leenane brengt Maren E. Bjørseth met Toneelschuur Producties een donkere voorstelling vol herkenbare situaties. Geniet op 21 november van zwarte humor, muziek en vooral van de hoop dat alles nog anders kan.

Verbondenheid

De veertigjarige Maureen (Keja Klaasje Kwestro), slooft in het armoedige dorp Leenane voor haar moeder Mag (Jacqueline Blom). Deze wil vooral niet dat Maureen een eigen leven gaat leiden, laat staan dat ze een man vindt. Maar dan ontmoet Maureen op een feest mooiboy Pato. Moeder Mag zet alle middelen in, geoorloofd of niet-geoorloofd, om haar dochter maar niet kwijt te raken. Maren E. Bjørseth: ‘Het is misschien een cliché, maar sinds ik zelf moeder ben geworden, is er een nieuwe fascinatie voor de moeder/dochter-relatie ontstaan. Nergens vind je een relatie en verbondenheid die zo ontzettend mooi, pijnlijk, ontroerend is, maar ook keihard kan zijn.’ De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten via www.denieuwevorst.nl.

Lezersactie

Moeders opgelet! Kom met je dochter op donderdag 21 november naar The Beauty Queen of Leenane van Toneelschuur Producties. Beleef samen een hoopvol moeder-dochter drama vol herkenbare situaties. Stuur een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl met je naam en de naam van je dochter en win twee gratis tickets. We mogen 5x2 kaarten weggeven. Insturen kan tot en met zondag 17 november.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld