Uit

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos

Door Peter van Oirschot

Wim Lanser

TILBURG - Woezel & Pip beleven op zaterdag 23 september een spannend avontuur in Theaters Tilburg. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos!

Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical 'Op zoek naar de Sloddervos!' is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van Theaters Tilburg.

Er zijn op zaterdag 23 september voorstellingen om 13.30 en 15.30 uur. Reserveringen: www.theaterstilburg.nl of telefonisch via 013-5490390. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/woezelenpip

|Doorsturen