Uit

Yung Pioneers in studio van Theaters Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Een talkshow voor yung creatives door yung creatives. De Yung Pioneers inspireren je op donderdag 21 december met talks, meet & greets, expo, live-art, theater, dans en muziek. De sprekers van deze avond zijn Kenzo Alvares en Joost van Abeelen.

Verveeld, lui, egocentrisch... Allemaal vooroordelen over generatie Y, oftwel: de millennials. Niks is minder waar. Ze bruisen van energie, zijn ambitieus en knallen keihard richting de top. Maar hoe vind je je passie? Welke obstakels kom je onderweg tegen? En wat als het succes toch niet is wat je had gedacht? De Yung Pioneers vertellen over hun eigen ervaringen.

Naast de talks, kun je deze avond jonge creatievelingen ontmoeten in exclusieve meet & greets. In een kleiner gezelschap geven ze een inkijkje in hun loopbaan, de keuzes die ze daarvoor hebben gemaakt en de successen die ze hebben gevierd. Voor de meet & greets kun je je op de avond zelf inschrijven

Yung Pioneers vindt plaats op donderdag 21 december in de studio van Theaters Tilburg. Aanvang om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 5,- via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013-5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

|Doorsturen