Uit

Een heerlijke dansavond met moderne en klassieke soulhits.

Zevende editie SoulCity in Tilburg op eerste paasdag

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Na het succes van de vorige Paaseditie en het tweejarig jubileum in oktober vorig jaar, keert SoulCity weer terug naar haar thuishaven.

SoulCity staat voor een clubavond gevuld met de heerlijkste soulplaten. U leest het inderdaad goed, de hele avond wordt er met vinyl gedraaid door de DJ’s. De classics uit de jaren zeventig en tachtig worden afgewisseld met moderne tracks. Artiesten als James Brown, The Jackson Five en Earth Wind & Fire passeren de revue met hun bekende en verborgen hits.
Een avond voor jong en oud waar ook de hits van Michael Jackson, Jamiroquai en Erykah Badu voorbij komen. De liefde voor de muziek en lifestyle staat centraal. Door heel het land raast de soultrain. Na Groningen, Breda, Den Haag en Rotterdam komt SoulCity speciaal naar Tilburg voor deze paaseditie. De avond wordt gehouden In Dudok met als gast DJ Lucas Benjamin (Amsterdam) en SoulCity DJ’s Sueside en Markr achter de draaitafels.

zondag 16 april (eerste paasdag) |Dudok Tilburg | aanvang 21.00 uur |Early Bird € 6,00 (uitverkocht) voorverkoop € 8,00 ex. servicekosten | deur € 10,00

|Doorsturen