Uit

Zoete Zin, Arabic by Night en Dubcorner komen een feestje bouwen op Festival Mundial!

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Festival Mundial heeft weer de handen ineen geslagen met een paar machtig mooie feestjes. Gooi je handjes in de lucht en geniet van gevestigde DJ's en nieuw talent bij Zoete Zin, Arabic By Night en Dubcorner!

Zoete Zin
Met een avond gehost door Zoete Zin is het fysiek onmogelijk om stil te blijven staan. Swing je heupen los en gooi je armen de lucht in op de zoete geluiden van salsa, zouk, kizomba, dancehall, soca, merengue, bachata, afrohouse, latin en deep funk.

Arabic By Night
1001 nacht meets elektro! Broers Mino en Remon vormen samen Arabic by Night: de inspiratie hebben ze te danken aan hun Egyptische pa en ma. De broers nodigen allerlei artiesten uit om er een groovy Arabisch feestje van te bouwen.

Dubcorner
Na een succesvolle eerste Dubcorner op Festival Mundial in 2016 zal de Bossche Pacha Mama Soundsystem zijn volledige soundsystem opnieuw naar Mundial brengen! Samen met Humble Lion Sound, Mc Angel-Ites en Rootsman op sax, zullen zij de Dubcorner hosten. Diverse internationale artiesten zoals Vibronics (UK), Moa Anbessa (Italië) en Real Rockers (Portugal) zullen te gast zijn! Naast deze internationale artiesten is er ook een groot aanbod Dub van eigen bodem. Verwacht een weekend vol heavy bass selectie van roots reggae en dub tot steppers.

Eerder maakte Festival Mundial trouwens al bekend dat 013’s hiphopclubavond Gaande ook een heerlijk feestje komt bouwen op Festival Mundial! Kijk op de website voor de line-up so far. Kaarten koop je via festivalmundial.nl/tickets.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld