Uit

Zondag Alegria schoolbandcompetitie

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Voor de eerste keer presenteert stichting Alegria een talentenjacht onder diverse schoolbands uit Tilburg en omgeving.

Stichting Alegria steunt projecten in Rio de Janeiro met als doel kinderen een kans te bieden op een betere toekomst. De stichting biedt nu een podium om muzikaal talent op scholen uit de regio Tilburg verder aan te moedigen. Deze schoolbandcompetitie is op zondag 2 april van 15.00 tot 18.00 uur in café Extase aan de Heuvelring in Tilburg. De scholen die deelnemen zijn Cambreur college met 'Black Velvet', Odulphus lyceum met 'The Ollies' en 'Pandaica', Koning Willem ll college met 'Silent Cycles' en 'Not of this World' en Factorium met 'Cactus Avenue'. De juryleden zijn Peter van Dorst, Isabelle Amé en Jules Stoffels. De winnende band is verzekerd van een optreden op het hoofdpodium van festival Alegria op donderdag 25 mei (hemelvaart) en een extra optreden elders in de stad of regio via de stichting New Talent. Daarnaast mag de winnende band twee nummers gratis opnemen in de Tafelbergstudio's in Tilburg.

Stichting Alegria werkt voor deze schoolbandcompetitie samen met Factorium Tilburg en stichting New Talent. De entreeprijs bedraagt ¿ 2,- Kijk voor meer informatie op www.stichtingalegria.com

|Doorsturen