Uw doelgroep is dichterbij dan u denkt!

De Tilburgse Koerier is al meer dan 60 jaar het meest complete huis aan huisblad voor Tilburg.Elke donderdag wordt de Tilburgse Koerier huis aan huis verspreid door onze eigen 218 bezorgers in de gehele gemeente Tilburg, Reeshof, inclusief Udenhout en Berkel-Enschot, in een oplage van ruim 86.400 exemplaren De Tilburgse Koerier speelt als zelfstandige krant een vooraanstaande rol in de lokale en regionale nieuwsvoorziening.De krant schenkt ruim aandacht aan nieuws uit de Tilburgse wijken. Via de officiële wekelijkse gemeentepagina's maar ook elders in de krant wordt uitgebreid aandacht geschonken aan het gemeentenieuws.Verder komt de lokale politiek expliciet tot uitdrukking op de pagina's Raadswerk, die regelmatig in de Tilburgse Koerier te vinden zijn. Daarnaast biedt de krant pagina's en rubrieken op het gebied van sport, cultuur, amusement, Tilburg in bedrijf. De brede berichtgeving toont aan dat de Tilburgse Koerier zoveel mogelijk doelgroepen bedient. 


Tarieven Tilburgse Koerier

Download hier de tarieven en enkele technische gegevens van de Tilburgse Koerier. Verschijnt elke donderdag huis aan huis met een oplage van 86.400 in Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot.

Wilt u een advertentie plaatsen in de Tilburgse Koerier, neem dan contact op met onze advertentieafdeling. Bel 013-536 88 05 of mail naar advertentie@tilburgsekoerier.nl

Het kleurprofiel voor advertenties is maart 2019 gewijzigd naar IsoCoated V2 300. De reden is dat de drukkerij van de Tilburgse Koerier de overstap heeft gemaakt van het huidige kleurprofiel “IsoNewsPaper” (INP) naar het hoger en meer marktconform kleurprofiel dat “IsoCoated V2 300” (IC) is. Deze ontwikkeling is van invloed op de aanleverspecificaties van alle advertenties in de Tilburgse Koerier. De nieuwe PDF specificaties zijn te downloaden via de onderstaande links:

Deze ontwikkeling is van invloed op de aanleverspecificaties van alle advertenties in de Tilburgse Koerier. Deze profielen zijn te downloaden via de onderstaande links:

Profiel: http://www.medibelplus.be/nl/medibel/magazine/icc_settings.jsp
Settings: http://www.medibelplus.be/pdf/magazine/MagazineAds_1v4_IND4.zip

Klik op deze afbeelding

tarieven 2019

 


Bannertarieven Tilburgsekoerier.nl

Een banner op deze site is al mogelijk vanaf € 75,- per maand.

Voor advies op maat neemt u contact op met de advertentieafdeling van de Tilburgse Koerier.
Bereikbaar via 013-5368805 of advertentie@tilburgsekoerier.nl

Klik op deze afbeelding

 


Folder- en flyer verspreiding

Naast adverteren is exclusieve folderverspreiding ook mogelijk. De gehele oplage of slechts een enkele wijk of postcodegebied in de stad. Uw folders worden exclusief verspreid, niet samen in een pakket maar separaat of maximaal met twee andere folders. De prijs is vanaf € 32,- per 1000.

Klik op deze afbeelding voor de tarieven per 1000

folderverspreiding 2019  


 

Zelf een special uitbrengen?

Onze specials worden in verschillende formaten en papiersoorten uitgegeven. Van het (tabloid)formaat van ons eigen weekblad tot magazines op compact A4 formaat. Overweegt u ook om een speciale krant of magazine uit te geven, dan helpen wij u graag. De medewerkers van de Tilburgse Koerier zijn goede sparringpartners bij het bedenken van een concept, de vormgeving, de redactionele inhoud en de acquisitie van advertenties. Voorbeelden van door ons uitgegeven specials KLIK HIER

Voor overleg of vragen kunt u contact opnemen met 013-5368805

 


 

 


Tilburg in Beeld