Wijknieuws

Gezelligheid en verbondenheid op kerstmarkt Amarant

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek en lekkere hapjes en drankjes.... Amarant organiseert op vrijdag 15 december een grote kerstmarkt op het Daniël de Brouwerpark. Van 18.00-21.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Bredaseweg 570 in Tilburg om te genieten van de warme kerstsfeer. De entree is gratis.

Tijdens de kerstmarkt van Amarant zijn er diverse standjes van ondernemers uit de regio Tilburg te bezoeken. Er zijn onder andere sieraden, sjaals, edelstenen, wierook, parfums, houten woondecoraties, speelgoed en tassen te koop voor aantrekkelijke prijzen. Ook is het volop genieten van eten, drinken en live muziek. Diverse koren zullen hun kerstliederen ten gehore brengen. U kunt daarnaast een kijkje nemen op het terrein in de Plantenkas, de Hoeve, Kinderboerderij de Hanekam, Kledingwinkel Stijlvol en de Huiswinkel. Ook is er een gratis huifkartocht.

De kerstmarkt van Amarant staat voor gezelligheid en verbondenheid. Jong en oud zijn van harte welkom om te genieten van eten en drinken, muziek, kerstkraampjes, kerstengelen, met de kerstman op de foto, panna voetbaltoernooi, levende kerststal en nog veel meer.

|Doorsturen