Wijknieuws

'Happy End' in De Schalm


BERKEL-ENSCHOT - Op woensdag 27 maart wordt in het kader van het filmcafé in De Schalm de film Happy End van regisseur Michael Haneke vertoond, met in de hoofdrollen Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant en Mathieu Kassovitz. Aanvang om 19.30 uur.

Het verhaal van Happy End speelt zich af in het noorden van Frankrijk, tegen de achtergrond van de vluchtelingencrisis en de kampen in Calais. Terwijl het land in crisis verkeert, wordt er een blik geworpen op de rijke Franse familie Laurent. Een familie die blind is voor hetgeen er om hen heen afspeelt in de wereld en die te druk is met de eigen familiebeslommeringen.

Omdat maximaal 90 kaarten worden verkocht is het aan te raden om vooraf een kaartje te reserveren via www.deschalm.net/bestellen.html of tel. (013)5331333. Losse kaarten zijn ook te koop bij de Bibliotheek Berkel-Enschot en indien nog beschikbaar vanaf een half uur voor de film bij de ingang van de filmzaal.

Cultureel Centrum de Schalm is te vinden op het adres Trappistinnentuin 77 in Berkel-Enschot. Meer informatie op www.deschalm.net

|Doorsturen

Tilburg in Beeld