Uit

Jonge talenten schitteren tijdens Nacht van de Kunsten

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) opent op vrijdag 22 december haar deuren voor de zevende editie van de Nacht van de Kunsten.

Piet Kuijten

De studenten van de achttien academies presenteren deze avond een uitgebreid programma in het FHK-gebouw en bij Theaters Tilburg. Een uitgelezen kans om de jonge talenten van de kunstopleidingen te zien uitblinken.

Eén ticket

Tijdens de Nacht van de Kunsten kun je ronddwalen door de gangen van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en een bezoek brengen aan de Concertzaal van Theaters Tilburg. In een gezellige, knusse setting kom je op allerlei plekken verrassende acts tegen. Van dansvoorstellingen tot muziektheaterconcerten en van exposities tot rockshows. Met meer dan zestig sprankelende performances bestaande uit diverse genres en zelfs interdisciplinaire projecten, zit er voor iedereen wat leuks bij. Vier het begin van de kerstvakantie tijdens deze inspirerende avond boordevol kunst.

Met één ticket (12,50 euro, inclusief servicekosten) heb je toegang tot het hele programma, dat om 19.30 uur van start gaat. De deuren gaan open om 19.00 uur. Tickets zijn te koop via de balie en website van Theaters Tilburg. Telefonisch reserveren kan via 013-5432220.

Programma

Dit jaar staan er weer meer dan zestig performances op het programma, waaronder een aantal interdisciplinaire acts met een spectaculaire mix van beeldende kunst, circus, muziek, dans en theater! Het complete programma is sinds maandag 11 december te vinden op www.fontys.nl/nvdk

 

|Doorsturen