Wijknieuws

Kersteditie van Dwalerij op zondag 16 december

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Een buitenmarkt in december? Is dat niet veel te koud? Niet op de speciale kersteditie van de Dwalerij in de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Daar ga je vanzelf gloeien! Is het niet van de gezellige drukte en de feestelijke uitstraling, dan wel van de blije mensen die je er ontmoet, van het hartverwarmend leuke aanbod of van de allerleukste doe-dingen! Warm je op aan de kleine vuurtjes, dans je warm op kerstliedjes of daag iemand uit voor een spannend potje stokvangen. En vergeet vooral niet erwtensoep, glühwein, warme chocomel of een wafel te proeven. Allemaal lekker warm.

Er zijn weer volop gezellige kraampjes, terrasjes, restaurantjes en winkels in knusse feestdagensfeer gebracht. Je dwaalt heerlijk in de feestelijkste winkelstraten in het Dwaalgebied van Tilburg en komt van alles tegen. Laat je verrassen door theater en muziek, en shop ondertussen de meest originele kerstcadeautjes bij elkaar. En rust vooral tussendoor even uit bij een van de bankjes en vuurtjes of doe een wens bij de kerstballenwensfontein.

De speciale kersteditie van de Dwalerij is op zondag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur en onderdeel van Winter in Tilburg.

Meer informatie: www.dwalerij.nl

|Doorsturen