Carnaval

Kieltjesbal staat voor de deur


TILBURG - Het traditionele Kieltjesbal is helemaal vernieuwd en wordt gehouden in Sporthal Dongewijk in de Reeshof.

Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 maart wordt telkens tussen 14.00 en 19.00 uur feest gevierd door jong en oud. Er is maar liefst 600 m2 speelplezier met springkussens. Er zijn aparte springkussens voor kinderen van 0-4 jaar in de Wijkraad Reeshof speeltuin met toezicht van volwassenen. Ieder uur is er een McDonald’s Knock Out Spel op het Focus op Reeshof podium.

Kaarten worden in de voorverkoop tot donderdagavond 28 februari verkocht bij Jamin Heyhoef (overdag) en Cafe Dongewijk (vanaf 18.00 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop 5,00 euro per persoon en aan de deur op de dag zelf 7,50 euro. Kinderen die nog niet kunnen lopen en in de maxicosi blijven betalen geen entree.

Het tienerfeest Marshmallow Tilburg vindt plaats van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart. Alle in carnavalskleding gehulde tieners van 12-17 jaar zijn van harte welkom. Zorg dat je op tijd je kaarten gekocht hebt bij Jamin Heyhoef Tilburg of bij Café Dongewijk. Kaarten kosten 12,50 euro (inclusief 4 munten/garderobe/toilet).

Kijk voor meer informatie en alle nieuwtjes en acties op www.kieltjesbal.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld