Wijknieuws

Korvel kleurt weer oranje op Koningsdag

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Korvel kleurt traditiegetrouw oranje op Koningsdag! Van 10.00 tot 17.00 uur geniet je er van livemuziek, attracties en activiteiten, presentaties van goede doelen en winkeliers en spetterende optredens. Verdien je liever geld, dan dat je het uitgeeft op 27 april? Er zijn nog vrijmarktplaatsen beschikbaar. Kinderen en goede doelen spreiden hun kleedje gratis uit. Voor goede doelen en verenigingen zijn er nog kramen vrij, dus meld je snel aan voor een leuk plekje.

Het hele winkellint Korvel staat ook dit jaar weer vol met feestelijke kramen, podia met livemuziek, vrijmarktplaatsen en gezellige hotspots met drankjes en hapjes. Vrijmarktplaatsen van kinderen en volwassenen worden afgewisseld met feestelijke kramen van ondernemers op het winkellint Korvel en van marktlui uit heel het land. Tussen het snuffelen door worden alle zintuigen verrast door de spetterende optredens voor groot en klein en de heerlijke drankjes en hapjes van dit werelds Winkellint.

Deelnemers voor de vrijmarkt kunnen mailen naar jaarmarkten@home.nl of schrijven zich in via website www.jaarmarkten.org. Meer informatie: www.korvel-besterd.nl/koningsdag-korvel/

|Doorsturen