Nieuws

Kraanpop en DorpsQuiz onder één paraplu


BERKEL-ENSCHOT - Berkel-Enschot krijgt een nieuw jaarlijks evenement: Kraanpop Weekend.

Drie dagen vol gezelligheid, feest en muziek. Met Kraanpop Weekend slaan de organisaties van Kraanpop en de DorpsQuiz de handen verder ineen.

De samenwerking tussen de DorpsQuiz en Kraanpop was al goed. Zo maakte de DorpsQuiz de afgelopen twee jaar dankbaar gebruik van de tent van Kraanpop. Nu is die samenwerking verstevigd en dat krijgt vorm in nieuw evenement: Kraanpop Weekend. Voorzitter van de DorpsQuiz, Joost de Beer, is blij met de samenwerking: "Geweldig dat de DorpsQuiz nu al een vaste plek krijgt in een jaarlijks terugkerend feestweekend in het dorp. Per slot van rekening hebben beide organisaties hetzelfde doel voor ogen: organiseer een mooi feestje voor het dorp."

Kraanpop Weekend betekent drie dagen feest voor jong en oud. Het weekend start dit jaar op vrijdag 29 september met de DorpsQuiz. De zaterdag en zondag erna zijn voor Kraanpop. Zet dus vast eens streep door dit weekend in je agenda en zorg dat je erbij bent! Meer informatie over het programma vind je op kraanpop.nl en dorpsquizbe.nl. Hou tevens facebook en de websites in de gaten want de inschrijving van de DorpsQuiz start volgende week woensdag.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld