Uit

Ontdek verrassend Tilburg met centrumwandeling

Door Peter van Oirschot

TILBURG - VVV Tilburg organiseert op de zaterdagen 27 mei, 24 juni, 26 augustus en 30 september a.s. vier centrumwandelingen. Ga op pad met een stadsgids en ontdek de levendige, rauwe stad Tilburg en laat u verrassen. Dit is uw kans om Tilburg te leren kennen, of u nu alleen bent of met meerdere personen, Tilburger of toerist! Tijdens de centrumwandeling ervaren zelfs de echte Tilburgers hoe bijzonder en mooi de stad is. De wandeling voert u door kleine straatjes en over pleinen, deze vertellen u over het verleden, heden en de toekomst van de stad, aangevuld met sappige anekdotes.

Schrijf u nu in en wandel mee, beleef Tilburg onder begeleiding van een deskundige stadsgids. U kunt zich inschrijven per e-mail vvv@tilburg.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemende personen. De wandeling vindt plaats tussen 13.00 en 15.00 uur. Inschrijven is mogelijk tot aan het tijdstip van de wandeling. Verzamelen om 12.45 uur.

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = Vol.

Kosten voor de wandeling bedragen € 5,50 per persoon. Betaling wordt contant voldaan aan de kassa van VVV Tilburg. Startlocatie: VVV Tilburg, Spoorlaan 434a, 5038 CH Tilburg.

|Doorsturen