Wijknieuws

De Alm neemt afscheid van Frank Marchand


TILBURG - Op vrijdag 3 februari neemt directeur en Tilburger in hart en ziel, Frank Marchand, na 43 jaar afscheid van het basisonderwijs.

Vanaf die dag zal Frank schoolplannen, directievergaderingen, studiedagen en de dagelijkse gang van zaken op basisschool de Alm in de wijk Groenewoud verruilen voor een welverdiend pensioen dat gevuld is met alle vrije tijd van de wereld.

Nu kan hij eindelijk eens die nieuwe plaat van The Rolling Stones gaan luisteren, zich gaan storten op het ontdekken van de nieuwste popmuziek of misschien dat hij nu zelf eens met een mooi albumpje aan komt zetten. Iets van moderne jazz? Of wat dacht je van iets heel anders: een Kennedymars (of twee)? Of misschien dat dromen werkelijkheid worden en staat hij binnenkort bij Linda de Mol's Miljoenenjacht om zijn eigen pensioenfonds nog eens aan te vullen. Maar, hoe dan ook, één ding is zeker: die lege agenda zal wel weer (goed) gevuld gaan worden.

Om het afscheid een mooi en feestelijk randje te geven organiseert basisschool de Alm een heus feest, waarbij alle leerlingen, ouders en personeelsleden Frank nog één keer in het zonnetje zullen zetten. Gedurende de dag worden er binnen de rijkelijk versierde school diverse workshops georganiseerd (dans, decor en media), waar de leerlingen aan mooie cadeaus voor Frank zullen werken, die zij later op de dag in de gymzaal zullen presenteren. Tijdens de middagpauze wordt er met heel de school gezamenlijk geluncht en aan het einde van de schooldag heft iedereen het glas op meneer Frank.

|Doorsturen