Wijknieuws

Rechtswinkel Letselschade

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Stichting Rechtswinkel Letselschade is een onafhankelijke stichting die kosteloos advies en bijstand biedt aan personen op het gebied van aansprakelijkheid. De Rechtswinkel heeft als specialisme letselschade, maar kan ook helpen op het gebied van uitkeringen en schulden.

Rechtswinkel Letselschade is het eerste letselschadeadviesbureau, dat gespecialiseerd is in interculturele dienstverlening. De organistie beschikt over adviseurs, die naast de Nederlandse taal een tweede niet-westerse taal spreken, zoals Arabisch, Bulgaars, Pools, Russisch, Turks, Berbers en Engels. Dit zorgt ervoor dat mensen zich beter kunnen uitdrukken en hun verhaal kunnen vertellen in hun eigen taal. In het geval van letselschade gaat het gesprek vaak gepaard met emoties, waarbij niet alleen de taal een barrière kan zijn voor goed begrip maar ook de culturele verschillen.

Doordeweeks kunt u naar binnen stappen tijdens openingstijden en zaterdag op afspraak. Ook kan men zo nodig bij u thuis komen als u immobiel bent.

Rechtswinkel Letselschade is in Tilburg gevestigd aan de Besterdring 26. Tel. 013-7810013, e-mail info@rwls.nl, web www.rwls.nl

|Doorsturen